Insingurarea pacientului 09-10 iunie 2023

Insingurarea pacientului
Webinar creditat 12 EMC
09-10 iunie 2023

 

Singurătatea nu este bună. O spun specialistii, o spun studiile. Poate duce la aparitia unor boli, le agraveaza pe cele existente deja si poate conduce inclusiv la mortalitate. Ce este de facut?

Va asteptam alaturi de noi, la webinarul Practic MF, editia 20, în 09 si 10 iunie 2023 pentru a afla concret si practic raspunsul la aceasta intrebare! 

Ne vor oferi solutii punctuale, pentru patologii cauzate sau agravate de catre singuratate Conf Univ. Dr. Any Axerelad – neurolog, Prof.Univ. Dr. Mirela Manea – psihiatru, Dr. Virgil Petrescu – cardiolog, Dr. Ilinca Niță – psihiatrie pediatrică, Alina Tănăsache – Nutriționist, Miruna Lovinescu – Psihoterapeut si toti ceilalti lectori pe care ii regasiti in invitatia atasata. 

Programul detaliat al evenimentului il puteti accesa si aici- ttps://houston.ro/program-practic-mf/ Webinarul este creditat cu 12 puncte EMC! Taxa de înscriere la eveniment este de 100 de lei.

Înscrierile se pot realiza online, accensand linkul https://houston.ro/inscriere-pmf/ sau telefonic, la colegul nostru, Andrei Lipeț, 0756.055.501.

Va asteptam cu drag!
Echipa Houston

 

 

Dana Dumitru
Project Manager

                           

Houston NPA – companie independenta specializata in comunicarea medicala si sociala, care dezvolta proiecte si parteneriate pentru industria farmaceutica – medici/farmacisti/asistenti – presa – public larg – asociatii de pacienti (evenimente proprii, consultanta PR si BTL, publicatii, parteneriate proiecte europene).

 

Tel/Fax:

021/317 09 43

Mobil:

0722.585.995

E-mail:

dana.dumitru@houston.ro

Adresa: 

Str. Mircea Voda, nr. 42, bl. M14, sc. A, et. 1, ap. 7 si 8, Sector 3, Bucuresti

www.houston.ro
www.facebook.com/HoustonNPAofficial



Comments are closed.